ΠΡΟΦΙΛ

Η Μαριάντζελα Φραγγή είναι δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο London School of Economics (Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο) και στο Queen Mary University of London (Εμπορικό και Εταιρικό Δίκαιο) με εξειδίκευση στο τομέα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR.

Με σεβασμό προς τον εντολέα, παρέχει έγκυρη και αξιόπιστη νομική υποστήριξη μέσω συμβουλευτικής και εκπροσώπησης στα δικαστήρια κυρίως επί ποινικών υποθέσεων (π.χ. κατάχρηση σε ασέλγεια, εξύβριση, σωματική βλάβη, κλπ.), οικογενειακών διαφορών (ασφαλιστικά, διατροφή, επιμέλεια τέκνου, περιουσιακά στοιχεία, διαζύγιο, κλπ.), κληρονομικών ζητημάτων και εμπραγμάτων διαφορών.

* Δεδομένων των συνθηκών πανδημίας και έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση και το βέλτιστο συμφέρον των ανθρώπων που χρήζουν νομικής υποστήριξης και συμβουλευτικής, προσφέρεται η δυνατότητα επικοινωνίας και μέσω τηλεδιασκέψεων (Skype, Zoom) εφόσον αυτό ενδείκνυται και από τις ατομικές περιστάσεις.

 313 total views,  1 views today